SVI KAŽU DA JE PRIJA ISTA MAMA BORKA: A evo kako izgleda njen otac Nedeljko, on je kriv za sve što joj se desilo (FOTO)
Foto: Promo

SVI KAŽU DA JE PRIJA ISTA MAMA BORKA: A evo kako izgleda njen otac Nedeljko, on je kriv za sve što joj se desilo (FOTO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović je jedna od najuspešnijih pevačica godinama na našoj muzičkoj sceni, a malo ko zna kako izgleda njen otac.

Naime, fanovi ističu da je pevačica preslikana majka Borka, a malo ko zna kako izgleda njen otac Nedeljko. Iako su Aleksandrini roditelji su razvedeni, pevačicin odnos prema njima se nije promenio.

Aleksandra Prijović
foto: Pritnscreen/Instagram

- Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se - izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno za Pink.

Nedeljko, inače, na svom Instagram profilu često objavljuje ćerkine fotografije, čime je svima stavio do znanja da Aleksandru podržava u karijeri.

Podsetimo, Aleksandrin otac i majka su otpočeli nove ljubavne živote, a Nedeljko se prošle godine i drugi put oženio, a svadbenom slavlju je prisustvovala Aleksandra sa suprugom Filipom.

kurir.rs

Bonus video:

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track