NAŠ POZNATI TIKTOKER ISTETOVIRAO VOJAŽEV CITAT NA GRUDIMA! Bićete u ČUDU ceo dan kada vidite koliko je rečenica BESMISLENA
Vojaž, Foto: Kurir televizija

hit

NAŠ POZNATI TIKTOKER ISTETOVIRAO VOJAŽEV CITAT NA GRUDIMA! Bićete u ČUDU ceo dan kada vidite koliko je rečenica BESMISLENA

Stars -

Poznati tiktoker i influenser Andrija Milivojević, poznatiji kao Vajvaj, neretko intrigira javnost svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama.

Te je tako, na svom tiktok nalogu video komentar jednog od korisnika ove platforme, u kom ga je upitao da mu kaže kolike su šanse da istetovira citat mladog i popularnog trepera Mihajla Veruovića Vojaža.

Nući, Vojaž
foto: Kurir televizija

Tiktoker nije časio časa te se zaputio u studio za tetoviranje bivšeg zadrugara Filipa Reljića, kod kog je na grudnom košu istetovirao citat koji je mladi Vojaž jednom prilikom u jednom podkastu izgovorio.

"Znaš koja je šansa da se ti rodiš?! Abnormalno mala" - glasio je citat koji se nalazi na tiktokerovom telu.

Ceo proces odlaska na tetoviranje, kao i samo, što bi mladi rekli "šaranje", snimio je za svoj tiktok nalog, te taj video klip možete pogledati u nastavku:

@wajwai Replying to @Mihajlo Antonijevic #wajwai #foryoupage ♬ Policija - wajwai

Vojaž mu je prokomentarisao ovaj video klip na instagramu i to na engleskom jeziku: "Proper motivation", što u prevodu znači: "Prava motivacija".

Kurir / Pink

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track