ZAVIRITE U HRAM U LJUTOJ ELENE KARIĆ! Vilu platili 1,3 MILIONA €, prodavali za 4 MILIONA €, a enterijer je kao iz 1001 noći! RAJ!
Foto: Printscreen

sve po feng-šui

ZAVIRITE U HRAM U LJUTOJ ELENE KARIĆ! Vilu platili 1,3 MILIONA €, prodavali za 4 MILIONA €, a enterijer je kao iz 1001 noći! RAJ!

Stars -

Elena Karić Karaman trenutno boravi u luksuznoj vili u Boki kotorskoj, koja je ostala zajenička posle razvoda sa Jugoslavom Karićem.

Luksuzna vila od drveta i kamena, za koju su svojevremeno izdvojili 1,3 miliona evra, nalazi se u Ljutoj u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori.

Elena je sad na Instagramu objavila i kako izgleda unutrašnjost vile, koju je sredila kao iz bajke, koju je nazvala "letnim hramom".

Elena Karić
foto: Printscreen

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

00:07

Zavirite u luksuznu vilu na moru Elene Karaman Karić

- Oni su hteli da i ovu kuću prodaju nakon razvoda, kao i onu na Kosmaju, ali su odustali od toga jer nisu hteli ni da čuju da je prodaju za nižu cenu. Kako sam čuo, tražili su za nju oko četiri miliona evra, ali kako je svim zainteresovanim kupcima ovo bilo previsoko, oni su od prodaje, bar zasad, odustali. Dogovorili su se da u nju svako može da ide kad želi i da je za sada ne prodaju. To se pokazalo ove godine kao najbolje rešenje, možda na kraju i potpuno odustanu od te ideje - rekao nam je jedan od komšija ranije.

kurir.rs

Bonus video:

00:55

Elena Karić pokazala LUKS kokošinjac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track