KO JE NOVA DEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA? Obišla pola Evrope, voli LUKS putovanja, a evo čime je FASCINIRALA gradonačelnika
Foto: Pritnscreen/Instagram

bavi se i modelingom

KO JE NOVA DEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA? Obišla pola Evrope, voli LUKS putovanja, a evo čime je FASCINIRALA gradonačelnika

Stars -

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković samo dva dana pošto je njegova bivša devojka pevačica Tanja Savić priznala vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukojem Bešićem obelodanio je da je u ljubavi sa brinetom Andreom Lužijom.

Stanivuković je objavio njihove zajedničke fotografije sa Maljače, a i mlada brineta je to isto objavila na svom duštvenom nalogu. Andeana i Draško su već nekoliko meseci zajedno sudeći po njihovoj zajedničkoj fotografiji koju je Lužija objavila u maju.

Prema društvenim mrežama, Andeana je iz Banjaluke, gde i živi, završila je Srednju poslovnu školu, a studirala je Fakultet političkih nauka Univerziteta u Banjalicu, što je najverovatnije, sem lepote, fasciniralo gradonačelnika.

Iako je već objavljivala zajedničke slike sa Draškom, nije promenila svoj status na društvenoj mreži Fejsbuk, gde i dalje piše da je slobodna.

Andrea voli da putuje i uživa na luksuznim destinacijama. Prema fotografijama koje je objavila boravila je u Italiji, Španiji, Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, a putovala je i luksuznim kruzerom gde je obišla skoro sva istorijska i mondemska mesta u Evropi.

1 / 16 Foto: Pritnscreen/Instagram

Lužija je, kad smo malo pretražili internet, bavi i modelingom. Naime, reklamira po hrvatskim medijima haljine i asesoare.

Podsetimo, Draško Stanivuković, otkako je ušao u političke vode, vodi i zanimljuv ljubavni život pa su ga tako mediji povezivali sa pevačicom Tanjom Savić, Kristinom Kojom Kockar, a poslednja devojka za koju je javnost znala, bila je Kristina Beronja, studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije, koja se pored toga bavi i modelingom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track