MAJA I SLAĐA ZARATILE ZBOG DEČKA! Puklo prijateljstvo, Marinkovićka isterala Lazićku iz hotelske sobe! DETALJI SVAĐE!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

MAJA I SLAĐA ZARATILE ZBOG DEČKA! Puklo prijateljstvo, Marinkovićka isterala Lazićku iz hotelske sobe! DETALJI SVAĐE!

Rijaliti -

Slađa Lazić i Maja Marinković su neposredno nakon izlaska iz "Zadruge 6" otputovale na letovanje u Budvu, a kako se čini, odmor im se obio o glavu.

Dobro obavešten izvor je obelodanio dobro čuvanu tajnu o tome šta je izazvalo rat među bivšim drugaricama.

Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

- Maja i Slađa su zaista uživale na moru, ali sve što je lepo - kratko traje. One su dane provodile na plaži, a noću su obilazile budvanske klubove i provodile se do zore. U njihovom društvu uvek su se nalazili zgodni momci i jedan od njih zapao je Maji za oko. Nekoliko narednih dana drugarice su provodile s njim i njegovim društvom, ali ništa konkretno se nije desilo između Maje i zgodnog Crnogorca, iako su varnice bile i više nego vidljive - zaintrigirao je sagovornik koji je povremeno izlazio sa zadrugarkama.

Maja Marinković, Slađa Lazić
foto: Printscreen/Zadruga

- Maja se poverila Slađi i otkrila joj da se zaljubila do ušiju, ali da ne želi da prenagljuje, već će pustiti da sve ide svojim tokom jer joj tako odgovara. I sve bi bilo u redu da Slađa nije odlučila da se umeša u Majin odnos. U narednom periodu je počela da se nabacuje Majinom potencijalnom dečku, te su je u društvu proglasili damom lakog morala. Maja ju je prvo pravdala jer je njeno ponašanje povezivala s alkoholom, pa se time tešila - rekao nam je sagovornik, a zatim otkrio šta je Marinkovićevu navelo da promeni mišljenje o svojoj drugarici iz "Zadruge".

Slađa Lazić
foto: Printscreen/Zadruga

- Ipak, kada je Maja videla da se ova i narednih dana i u trezvenom stanju ponaša isto, to ju je mnogo povredilo. Marinkovićeva je u javnosti poznata kao otresita i temperamentna osoba, pa je u skladu s tim odreagovala i u ovoj situaciji. Ipak je ispala džek, pa nije napravila dramu pred svima, već ju je odvela u hotelsku sobu u kojoj su boravile, spakovala je i poslala nazad u Užice. Od tada nisu u kontaktu - zaključio je dobro obavešten izvor.

Kurir/ Alo

Bonus video:

02:14

BILAL IMA PARANOJE ZBOG SUPSTANCI KOJE KORISTI! Maja Marinković osula po bivšem dečku, a evo šta kaže o pomirenju sa JANJUŠEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track