BOSANAC NE PRAŠTA TAKO LAKO BATINE?! Sina koji ga je PRETUKAO spasao od zatvora, a evo šta se sad dešava u kući muzičara
Foto: Damir Dervišagić

BOSANAC NE PRAŠTA TAKO LAKO BATINE?! Sina koji ga je PRETUKAO spasao od zatvora, a evo šta se sad dešava u kući muzičara

Stars -

Dragan Stojković Bosanac navodno ne želi da čuje za svog sina, tvrde izvori bliski kompozitoru, harmonikašu i članu žirija Zvezda Granda. Naime, Bosanac je svog sina izvadio iz zatvora i to na taj način što je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv njega. Isto su uradili i drugi članovi porodice koji su bili pozvani na saslušanje u svojstvu svedoka.

Naime, po članu 94 krivičnog zakona, ukoliko ste u prvoj krvnoj liniji sa okrivljenim nemate obavezu da svedočite u procesu protiv nekoga ko vam je u krvnom srodstvu. Na to se pozvao i Bosanac pa je tako njegov sin posle nekoliko dana provedenih u istražnom zatvoru izašao napolje.

Dragan Stojković, Bosanac, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

Međutim, on još nije spreman da mu oprosti to što ga je pretukao dan uoči Đurđevdana. Zbog masakra koji je tih dana Srbiju zavio u crno, ovaj skandal ostao je skoro neprimećen. Tek se prošle nedelje pročulo šta se desilo. Zbog svega toga Bosanac svakako nije želeo da potvrdi šta se dogodilo u njegovom domu na Novom Beogradu, čak je sve i demantovao, ali sudski papiri kažu drugačije. Nakon što je sud izašao sa zvaničnim saopštenjem šta se dešavalo Bosänac se nije oglašavao.

Podsećamo, Bosanac je u javnosti samo jednom je pomenuo svog sina i to kao odgovor na pitanje da li ga krije. On je rekao da ga ne krije i da nije istina da je njegov sin sklonjen u Ameriku kako bi se smirio. Međutim komšije tvrde da je Aleksandar jako problematičan i da se ponaša kabadahijski.

kurir.rs/skandal

Bonus video:

01:03

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC DOŽIVLJAVAO NEPRIJATNE SCENE OD ĆERKE NA NASTUPIMA: Ovako sam ga nazivala, a od tad ga ne zovem tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track