ON JE BIVŠI MUŽ IRINE VUKOTIĆ! Skidao se pred kamerama, pravio SKANDALE, a Srbija je brujala o njemu pre 15 godina
Irina Vukotić, Foto: Jelena Simonović

ZANIMLJIVO

ON JE BIVŠI MUŽ IRINE VUKOTIĆ! Skidao se pred kamerama, pravio SKANDALE, a Srbija je brujala o njemu pre 15 godina

Stars -

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je voditeljka Irina Vukotić dala otkaz na Pinku i prelazi na Prvu televiziju.

Iako se trudi da se ne eksponira previše u javnosti, njen ljubavni život je oduvek interesovao našu javnost.

Ona je nekada bila u producentskoj kući Emošn gde je vodila emisiju "Sve za ljubav", da bi kasnije vodila i emisije koje su posvećene "Velikom bratu".

Bivši muž Irine Vukotić
Bivši muž Irine Vukotićfoto: Printscreen/Instagram

Voditeljku je publika najbolje upamtila baš kao deo postave „Velikog brata”, gde je vodila emisija u sklopu ovog rijalitija.

Kao u nekoj bajci, ona nije ni slutila da će jedan od učesnika postati njen dečko, a kasnije suprug i otac njenog deteta. Savo Radović, koji je bio učesnik Velikog brata, osvojio je srce lepe voditeljke.

– Irina me je osvojila svojom nesebičnošću. Ona mi je rekla da joj se kod mene sviđa to što sam potpuno nepredvidiv i zabavan. Shvatili smo da se super uklapamo. Odlučio sam da se napokon smirim i zaboravim na dosadašnje ludorije – rekao je na početku veze Sava za medije.

Bivši muž Irine Vukotić
Bivši muž Irine Vukotićfoto: Printscreen

Dve godine kasnije dobili su ćerku Iskru, ali ljubav nije potrajala. Ipak, Savo je ostao upamćen kao skandal majstor, a svi ga se sećaju po scenama u kojima se go skidao i šetao ispred kamera.

Kurir / Espreso

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track