ŽURKA DO ZORE U ZAMKU UZ MAJU BEROVIĆ: Jedna stvar povezuje Aleksu Balaševića i mladu pevačicu, koja će vas sve iznenaditi (FOTO)
Aleksa Balašević, Foto: Eduard Hlibiciuc

iznenađenje za suprugu nikolinu

ŽURKA DO ZORE U ZAMKU UZ MAJU BEROVIĆ: Jedna stvar povezuje Aleksu Balaševića i mladu pevačicu, koja će vas sve iznenaditi (FOTO)

Stars -

Naslednik pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, proslavio je 26. rođendan supruge Nikoline u dvorcu Mokrice u Sloveniji.

U društvu porodice i prijatelja Balašević je uživao u zabavi i hitove turbo-folk muzike, a goste je zabavljala bosanska pevačica Maja Berović.

Rođendanska žurka trajala je do ranih jutranjih časova, a delić vesele atmosfere u zamku, Aleksa je podelio na svoje društvenim mrežama.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/balasevicaleksa

Prisetimo se, Aleksa Balašević saopštio je nedavno putem društvenih mreža da je Berovićeva dobila ulogu u njegovom filmu "Megdan" te ne čudi prijateljski odnos koji su razvili. Kako je tada otkrio ona će u filmu igrati Moldavku.

Aleksa Balašević, Vera Balašević
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Balašević je u Hramu Svetog Save krstio ćerku Veru prošle nedelje, kad su proslavili i njen prvi rođendan. Čin krštenja obavio je patrijarh srpski Porfirije, koji je prošle godine venčao Aleksu i njegovu suprugu Nikolinu. .

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track