RADA MANOJLOVIĆ IMA VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE! Oni su joj priredili veliko IZNENAĐENJE, a evo sa kim je dočekala divan dan! (FOTO)
Foto: Kurir TV

ulepšali joj veče

RADA MANOJLOVIĆ IMA VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE! Oni su joj priredili veliko IZNENAĐENJE, a evo sa kim je dočekala divan dan! (FOTO)

Stars -

Folk pevačica Rada Manojlović nedavno je proslavila 38. rođendan.

Rada nije napravila veliku proslavu povodom obeležavanja rođendana. Nije čak ni okupila najbliže kako bi sa njima dočekala divan dan, već je 38. godinu dočekala radno.

Naime, pevačica je odlučila da svoj rođendan dočeka na jednom nastupu sa svojom publikom, koja se potrudila da joj veče ulepša priredivši joj lepo iznenađenje.

Rada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa balonima u obliku broja tri i osam, dok je u drugoj ruci držala veliki buket cveća.

- Hvala svima na čestitkama. Ne znam gde ću pre i od rođendana i od nove pesme plus uporedo svakodnevnih nastupa koje sam imala, zato vam se zahvaljujem sa malim zakašnjenjem - napisala je na ona uz fotografiju i dodala:

- Hvala na iznenađenjima mojim najdivnijim fanovima na svetu, sve vas mnogo volim i ne znam šta bih bez vas. Činite da imam nekog svog u svakom gradu, u svakoj državi, svuda sam kao kod kuće.

- Volim vas i hvala još jednom - izrazila je zahvalnost popularna pevačica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

Rada Manojlović se snimala bez šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track