KATARINA IPAK NIJE PRVA LJUBAV DARKA LAZIĆA! Lepoticu sa plavim očima je voleo pre svih ŽENA, a evo zašto su RASKINULI
Foto: Printscreen

otkriveno

KATARINA IPAK NIJE PRVA LJUBAV DARKA LAZIĆA! Lepoticu sa plavim očima je voleo pre svih ŽENA, a evo zašto su RASKINULI

Stars -

Folker Darko Lazić juče je u crkvi izgovorio sudbonosno "da" izabranici Katarini, sa kojom se zabavljao u mladosti.

Iako su mnogi mislili da je Katarina bila prva Darkova ljubav, to zapravo nije istina. Domaći mediji, svojevremeno su pisali o devojci Darka Lazića koju je voleo dok nije postao poznat. Njene plave oči i crna kosa, nikoga nisu ostavljali ravnodušnim, a njeno ime do dan danas je ostalo misterija.

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagram

Inače, pisalo se kako je ona ostavila Darka kada je postao poznat jer nije mogla da se nosi sa njegovom popularnošću.

Inače, Darku Laziću je ovo drugi brak, on je prethodno bio u braku sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu, a bio je veren i sa Marinom Gagić koja mu je rodila sina Alekseja.

- Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu - rekla je Ana pred našim kamerama, pa dodala:

Darko Lazić
foto: ATA images, Petar Aleksić

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

- Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični... Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre - istakla je Ana za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track