UDALA SE POSLE 2 MESECA VEZE, A PRE 6 GODINA BILA SA OVIM ZADRUGAROM! Isplivala burna prošlost bivše žene Nenada Aleksića Ša
Foto: Printscreen/Instagram

UDALA SE POSLE 2 MESECA VEZE, A PRE 6 GODINA BILA SA OVIM ZADRUGAROM! Isplivala burna prošlost bivše žene Nenada Aleksića Ša

Stars -

Bivšeg učesnika Zadruge Nenada Aleksića Ša ostavila je su supruga Vanja Ignjatović, tiktokerka iz Kraljeva, s kojom se samo pre meseci i po dana venčao u crkve.

Nenadu je ovo bio drugi brak nakon neslavnog razvoda i turbulentnog raskida s Tarom Simov, s kojom je prevario bivšu suprugu Ivanu u rijalitiju.

Vest o razvodu šokirala je javnost, a reper je ostao šokiran i iznenađen jer, prema njegovim rečima, nije bilo prevare niti svađa, samo se Vanja pokupila i ostavila ga.

- Neka ona kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam i da li da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra. Ko želi da ide, neka ide - rekao je reper za Kurir.

Podsetimo, Vanja i Ša su se venčanja došlo samo dva meseca nakon njegovog izlaska iz Zadruge u koju je ušao kao zauzet i tokom koje je redovno pozdravljao svoju tadašnju devojku, za koju je saznao da ga je ostavila tek kada je izašao iz rijalitija. Venčanje je proslavio u najužem krugu, a poznato je da se Vanja pre ovog braka ostvarila kao majka. Takođe, u javnost je dospela i informacija da je pre Nenada bila u emotivnoj vezi s još jednim bivšim učesnikom Zadruge.

Mlađa Jovanović
foto: Printscreen

Reč je o Mlađi Jovanoviću koji je učestvovao u Zadruzi 3, a danas se bavi privatnim biznisom. Vanja je sa Mlađom bila u ljubavi pre šest godina, 2017. godine, a veza im je trajala godinu dana. Nešto manje od toga su i živeli zajedno.

kurir.rs

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track