PEVAČ IZNENADIO 15 GODINA MLAĐU ŽENU SKUPOCENIM POKLONOM: Dao desetine hiljada EVRA za luksuznu mašinu, ona ostala u šoku
Foto: Goran Jovanović

da mu se žena vozi

PEVAČ IZNENADIO 15 GODINA MLAĐU ŽENU SKUPOCENIM POKLONOM: Dao desetine hiljada EVRA za luksuznu mašinu, ona ostala u šoku

Stars -

Pevač Emir Habibović je u braku sa 15 godina mlađom koleginicom Tamarom Selimović.

On često i na društvenim mrežama pokazuje ljubav prema svojoj supruzi, a sada je odlučio da iznenadi Tamaru skupocenim poklonom. Emir je, naime, supruzi poklonio automobil koji vredi nekoliko desetina hiljada evra, a Tamara je nakon ovoga ostala u šoku.

Emir Habibović
foto: Printscreen

- Moje devojčice da se voze. Srećno, ljubavi – napisao je on uz video.

ozvaničili svoju emotivnu vezu, a glavni razlog bila je razlika u godinama, što njima nijednog trenutka nije predstavljalo problem.

"Ljubavi, mene ne zanima šta će ko reći, mene ne interesuju ljudi koji se tuđim životima bave! Ja znam samo jedno, da sam ovo prvi put u svom životu uradio, prvi put tebe pitao da budeš moja žena, prvi put sa punom dušom srcem i svim ostalim što bi se moglo reći. Naš blagoslov od boga je naše dete koje nam dolazi, a ovo je jedan znak pažnje koji svaki muškarac mora uraditi za ženu koja je sve to zaslužila, a to si ti Tamarice moja! Volim te", napisao je pevač u objavi sa veridbe.

kurir.rs

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track