ON JE MISTERIOZNI BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Rodila mu dvoje dece, a OVA poznata voditeljka ih je upoznala! Evo čime se bavi
Foto: Nemanja Nikolić

ON JE MISTERIOZNI BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Rodila mu dvoje dece, a OVA poznata voditeljka ih je upoznala! Evo čime se bavi

Rijaliti -

O privatnom životu Dušice Jakovljević se veoma malo zna, a voditeljka je izbegavala da priča o bivšem mužu. Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina Ognjena i ćerku Anđelu.

Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću "Emotion", a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

Dušica Jakovljević
foto: Nenad Kostić

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine.

kurir.rs

Bonus video:

00:24

Dušica Jakovljević pokazala novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track