OGNJEN AMIDŽIĆ PONOVO POSTAJE OTAC! Mina Naumović trudna
Mina i Ognjen, Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

divne vesti

OGNJEN AMIDŽIĆ PONOVO POSTAJE OTAC! Mina Naumović trudna

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova koleginica i emotivna partnerka Mina Naumović postaće roditelji. Beba će na svet stići sledeće godine, a budući roditelji su presrećni.

Autor i voditelj najgledanijeg šou-programa u Srbiji i regionu "Amidži šou" koji se emituje na Televiziji "Pink" i njegova devojka vest su saznali pre mesec dana, a tu informaciju podelili su samo sa najbližima.

- Ognjen i Mina su presrećni od kada su saznali radosnu vest, a informacija da će dobiti bebu upotpunila je njihovu vezu do kraja - kaže izvor blizak paru koji je insistirao na anonimnosti.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
foto: Printscreen Instagram, Printscreen

- Njihova veza je od prvog dana bila jaka i ozbiljna, pa je ova informacija da kažem i očekivana. Ognjen bukvalno jedva čeka da dobije drugo dete, a Mina s nestrpljenjem iščekuje da postane majka - kaže izvor.

Ognjen i Mina vezu su započeli nakon poznanstva i zajedničkog rada u emisiji "Amidži šou" i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ljubav se desila spontano i potpuno je promenila njihove živote. Javnosti su ljubav otkrili krajem juna ove godine kada su usnimljeni zajedno.

Ognjen je nedavno govorio o načinu kako je vaspitavan za domaće medije.

- Ja sam kao klinac bio dosta razmažen, odgajale su me babe Crnogorke koje mi nisu dozvoljavale da izgubim ni partiju klikera ispred zgrade. Morao sam da pobedim u svemu i bukvalno su nameštale drugoj deci kako bih ja pobedio - rekao je Ognjen i dodao:

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

- Ne znam zašto, valjda su verovale da se tako postiže pobednički mentalitet, ali ja to danas vidim kao razmaženost. Ipak, kao vrlo mlad sam morao da steknem radne navike i mislim da me je to odvelo na pravu putanju.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track