SMUVAO STANIJU, A ŽELEO INTIMNI ODNOS SA ŽENOM! Isplivala šokantna prepiska, Asmin poručio Aneli da je voli! RASKRINKAVANJE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram, Petar Aleksić

SMUVAO STANIJU, A ŽELEO INTIMNI ODNOS SA ŽENOM! Isplivala šokantna prepiska, Asmin poručio Aneli da je voli! RASKRINKAVANJE

Stars -

Aneli Ahmić, koja je prilikom ulaska u "Elitu" iznela šok informaciju da ju je muž Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, s kojom je i dalje u vezi, ostaje pri svojoj tvrdnji.

Iako starleta u svojim izjavama za medije tvrdi da je njen dečko slobodan muškarac i da nikome nikoga nije otela, a on govori da je sa ženom raskrstio još 2022. godine, pojavili su se novi dokazi da on ne govori istinu.

Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

- Nikada nisam bio oženjen Aneli Ahmić, u junu 2022. godine smo prekinuli naš odnos. Stanija nema veze s njom, niti je znala da postoji Aneli u mom životu, bilo me je sramota da kažem. Inače, 50.000 evra nudim javno ako Aneli Ahmić na poligrafu ponovi sve šta je pričala. Uskoro šaljem ja dokaze i istinu o ženi koja je došla da vara narod na televiziji - napisao je Stanijin dečko na Instagramu.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen/Instagram

Odmah nakon toga osobe koje vode njen Instagram profil su objavile prepisku od 28. juna u kojoj se vidi da Asmin zove Aneli da se vide.

- Želim da budem u subotu s tobom. Tako si me povredila i ponizila. Želim da dođeš po mene na aerodrom - pisao joj je on i dodao da želi da imaju seksualne odnose.

- Ne, ja ti neću preći preko prevare, to zapamti - poručila mu je žena, ali je on počeo da je ubeđuje da ništa od toga nije istina.

- Ma, sve ti montirano, budalo! Volim te - pisao joj je on, a sada tvrdi da Stanija nema veze s njegovim rastankom. Njeni administratori su uz ovu objavljenu poruku napisali da je on tada već mesec dana bio s Dobrojevićkom.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

- Ovo je 28. jun 2023. Tada je Aneli saznala da je sa Stanijom u Americi. Vidite i sami da mu je rekla da mu prevaru neće oprostiti. A ovaj prostakluk je pisao dok je s dotičnom tada već bio mesec, možda i jače. Molio je Aneli da se vide, da imaju seks, govorio da je voli, itd. Kada je shvatio da ne može više nazad kod Aneli, napisao je da je montirao to. A svi smo videli videe i slike njega i Standže. Idi, probaj da prevariš još neku firmu, nije ovo za tebe, čobane - napisali su.

On je onda objavio da je Aneli slao 4.000 evra nakon raskida, dok je njena podrška odmah uzvratila objavom da joj je dao samo 2.000 evra.

Kurir

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track