PRVA SLIKA TRUDNE OGNJENOVE MINE! Voditeljka blista u trećem mesecu, Amidžić je grli! Ne skidaju osmeh s lica
Foto: screenshot Pink tv

neizmerna sreća

PRVA SLIKA TRUDNE OGNJENOVE MINE! Voditeljka blista u trećem mesecu, Amidžić je grli! Ne skidaju osmeh s lica

Stars -

Voditeljka i partnerka Ognjena Amidžića Mina Naumović blista u drugom stanju. Ona je na svoj Instagram profil podelila fotografiju na kojoj je sa izabranikom tokom posete klinici koja će voditi računa o njenoj trudnoći.

Mina nosi širu belu košulju i šorts, a ni ona ni Ognjen nisu skidali osmeh s lica. Ona blista u trećem mesecu blagoslovenog stanja, a izrazi njihovih lica pokazuju koliko su srećni što će postati roditelji.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Printscreen/Instagram

Kao što smo pisali, Mina je rešila da ove sezone neće biti deo emisije "Amidži šou" jer želi maksimalno da se posveti drugom stanju i da uživa u najlepšem životnom trenutku.

Ona se još uvek nije oglašavala povodom ove vesti, ali je Ognjen u izjavi za Kurir potvrdio da čekaju bebu.

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - rekao je voditelj.

Kurir

Bonus video:

02:07

OGNJEN AMIDŽIĆ IZNEO DO SADA NEPOZNATE DETALJE! Ovako je izgledao njegov PRVI susret sa Čolom, imao je LUDI PREDLOG za pevača!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track