ALEKS PROMENILA LIČNI OPIS: Posle Dejanovih optužbi za ABORTUS uradila nešto što niko NIJE OČEKIVAO!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

više ne liči na sebe

ALEKS PROMENILA LIČNI OPIS: Posle Dejanovih optužbi za ABORTUS uradila nešto što niko NIJE OČEKIVAO!

Stars -

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, odlučila je da napravi još jednu promenu na svom fizičkom izgledu, koju je odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Aleksandra je donela odluku da skine nadograđenu kosu koju je imala i nosi svoju prirodnu dužinu. Nikolićeva je od izlaska iz šeste sezone rijalitija dosta puta menjala svoju boju kose i prelazila iz svetlije u tamniju, a sad je po svemu sudeći odlučila da promeni dužinu.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Nikolićeva je pre samo tri dana na otvaranju novog rijalitija "Elita" imala totalno drugačiju frizuru, a svojim pratiocima još nije otkrila zašto se odlučila na ovaj korak.

Podsetimo, juče se na društvenim mrežama poveo novi rat između Aleksandrinog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića i trenutnog verenika, Filipa Cara, gde je pobednik "Zadruge 5" izneo šok optužbe na njihov račun, nakon što ga je Filip potkačio u jednom TikTok lajvu.

Dejan Dragojević, Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić, Ana Paunković

- TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci, pa eto da odgovorim. Slika je crna, jer on traži doktora na crno za abortus. Trebalo je da bude: "Tata, treba da častiš", ali ne doktora, nego ljude oko sebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Posle ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite decu, koristite kondome. Dajem mu godinu dana zaštitu - poručio je Dejan Caru i dodao:

- Pošto mi je stiglo 200 poruka na koga mislim na prošlom storiji, stori je za "Krompirka zetka". Pošto s*re na TikToku u lajvu o meni da vi držao gledaoce, bolje da priča o svom životu i trudnoj "verenici" i o tome kako planiraju abortus mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikToku Univerzum za abortus, lav da ostavi dete, tap tap, ruža - naveo je Dragojević.

Dejan Dragojević, Filip Car, Aleks Nikolić
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Shutterstock

Kurir.rs/republika

Bonus video:

00:37

Dejan Dragojevic se oglasio s odmora i otkrio da je spreman za narednih 10 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track