"IMAM AMNEZIJU OD KAKO SAM SE UDALA!" Pevačica priznala kakve je ljubomorne pokušaje imala: Ovako sam ga proveravala DA LI ME LAŽE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"IMAM AMNEZIJU OD KAKO SAM SE UDALA!" Pevačica priznala kakve je ljubomorne pokušaje imala: Ovako sam ga proveravala DA LI ME LAŽE

Stars -

Pre skoro godinu dana, pevačica Vanja Mijatović izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Aleksandru, a ljubav između njih i dalje cveta kao prvog dana, što smo mogli videti na svadbi Darka Lazića gde su se pojavili nasmejani i zaljubljeni.

- Sve je kako treba da bude. Nije se ništa promenilo osim toga da smo više povezani jer mi i dugo živimo zajedno. Tako da je venčanje bilo čisto da se ozvaniči i da taj dan podelimo sa našim dragim ljudima.

04:22

IMAM AMNEZIJU OD KAKO SAM SE UDALA! Pevačica priznala kakve je ljubomorne pokušaje imala: Ovako sam ga proveravala DA LI ME LAŽE

Vanja je otvoreno govorila o svojim ljubavnim iskustvima i početku veze sa sadašnjim suprugom, ali je vešto izbegla da govori o bivšim partnerima iz poštovanja prema svom suprugu.

-Ne sećam se, imam amneziju od kako sam se udala. Šalim se malo ali mislim da nije u redu da pričam o tome, iz poštovanja prema mom suprugu nije lepo da pričam o bivšima - rekla je pevačica.

Vanja Mijatović
foto: Kurir televizija

Iako ne bi mnogi otvoreno priznali svoju ljubomoru, Vanja je bila iskrena u vezi s tim i rekla da je zbog ljubavi bila spremna na različite ludorije.

- Nisam ljubormona, ne! Više nisam stvarno, ali ranije jesam bila. Prevazišla sam to. Stekli smo poverenje jedno u drugo, to ide vremenom. Sada zaista nisam sumnjičava - priznala je pevačica kroz osmeh ne krijući da je u nekoliko navrata krišom uzimala njegov mobilni telefon i potom dodala:

Vanja Mijatović
foto: Ana Paunković

- To sam na početku radila, kako je izdržao ne znam. Sigurno me voli čim je to izdržao, eto iskreno volela sam da bacim pogled na njegov telefon, čisto da budem sigurna, sada ne. Ima i drugi telefon, ne snalazim se baš na njemu. Inače ja sam takva, volim sve da znam. Čak i najsuroviju istinu više volim da čujem nego da me neko laže, zato sam ja čačkala malo, nekako sam htela da se uverim da je istina sve što mi priča.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:45

PEVAČICA ZBOG TRAGEDIJA OTKAZALA SVADBU I NALJUTILA MLADENCE! Vanja Mijatović sada otvorila dušu i otkrila šta se tačno desilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track