ŠA ULETEO VANJI U LAJV NA TIKTOKU! Javno molio ženu da mu se vrati, preklinje za DRUGU ŠANSU: Voli te muž, biću dobar!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

neverovatno

ŠA ULETEO VANJI U LAJV NA TIKTOKU! Javno molio ženu da mu se vrati, preklinje za DRUGU ŠANSU: Voli te muž, biću dobar!

Stars -

Nakon što je u javnosti poput bombe odjeknula vest da se reper i bivši rijaliti učesnik, Nenad Aleksić Ša, razvodi posle samo mesec dana braka sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, strasti se, po svemu sudeći, između bivšeg para ne smiruju.

Kako su domaći mediji pisali, Vanja je pobegla od bivšeg učesnika "Zadruge" i napustila stan u kojem su zajedno živili, međutim, kako je Ša otkrio , on ne zna koji je zapravo razlog njihov raskida. Međutim, sada je obrnuo ploču, o čemu govore poruke, koje joj je pisao ispod lajv uključenja na Tiktoku.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printskrin/Instagram

Naime, mlada tiktokerka je držala "lajv" na ovoj popularnog društvenoj mreži sa još jednim korisnikom, a Aleksić se sa svog verifikovanog profila obratio svojoj još uvek zakonitoj supruzi, poručivši joj da ga odblokira, te da će biti dobar, kao i da je voli najviše.

Nenad Aleksič Ša
foto: Printscreen Instagram

- Pozdravi mi lepoticu sa druge strane. Kaži joj da me odblokira, biću dobar... Samo joj poruči da je muž voli najviše, odoh iz "lajva", a vi trenirajte - napisao je Ša tiktokeru, uz emotikon srca.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track