"JADAN ONAJ KOJI MORA NEKOGA DA PONIZI DA BI SEBE UZDIGAO" Duško Tošić ŠOKIRAO pošto mu je JK poručila da joj je on ŽIVOTNA GREŠKA
Foto: Nemanja Nikolić

"JADAN ONAJ KOJI MORA NEKOGA DA PONIZI DA BI SEBE UZDIGAO" Duško Tošić ŠOKIRAO pošto mu je JK poručila da joj je on ŽIVOTNA GREŠKA

Stars -

Bivši srpski fudbaler Duško Tošić oglasio se na društvenoj mreži Instagram citatom Ive Andrića posle intervjua njegove supruge Jelene Karleuše u kojem ga je spomenula u negativnom kontekstu.

"Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao", piše u objavi bivšeg fudbalera.

Duško Tošić
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Jelena je u intervjuu za Story pričala o braku sa Duškom Tošićem.

- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - navela je između ostalog JK.

kurir.rs

Bonus video:

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track