"MILANA ĆU UHVATITI ZA GUŠU" Rada Manojlović progovorila o bivšim momcima, evo šta traži od Stankovića: Pitala sam da mi uradi...
Foto: Instagram printscreen, Antonio Ahel/ATAImages

priznala da je narcis zbog ranijih veza

"MILANA ĆU UHVATITI ZA GUŠU" Rada Manojlović progovorila o bivšim momcima, evo šta traži od Stankovića: Pitala sam da mi uradi...

Stars -

Pevačica Rada Manojlović je otkrila kako su svi njeni bivši momci fizički izgledali odlično, ali da to nije bilo dovoljno da ostanu zajedno.

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svi momci su hvalili moj izgled, govorili su kako sam prezgodna i to je dovelo do toga da postanem narcis. Ni ja nisam nalazila zamerke svojim bivšim momcima jer su svi imali sve. Nije sve u izgledu, zato su i bivši - rekla je Rada.

Manojlovićeva je otkrila da u budućnosti planira da ostvari saradnju sa svojim bivšim partnerom, Milanom Stankovićem.

Rada Manojlović, Milan Stanković
foto: Kurir tv

- Sa Milanom se čujem, ali to ne znači da ćemo se emotivno pomiriti. Pitala sam ga da mi uradi neku pesmu, ali sebe nisam prepoznala ni u jednoj melodiji. Ne sumnjam da će mi uraditi neku pesmu, sad ću da ga uhvatim za gušu, da ne daje više drugima pesme, samo meni - našalila se Rada.

Kurir/ Informer

Bonus video:

01:30

RADA MANOJLOVIĆ SE VRAĆA NA VELIKA VRATA?! Za 38. rođendan objavila pesmu koja je PRAVO LUDILO, a uskoro izlazi i novi album!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track