"JADAN JE ONAJ KOME SU TABLOIDI BITNIJI OD PORODICE!" Nova ŠOK poruka Jelene Karleuše, svi se pitaju kome se OBRATILA (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

u svom stilu

"JADAN JE ONAJ KOME SU TABLOIDI BITNIJI OD PORODICE!" Nova ŠOK poruka Jelene Karleuše, svi se pitaju kome se OBRATILA (FOTO)

Stars -

Bura oko intervjua Jelene Karleuše u kome je posle duže pauze progovorila o braku i odnosu sa suprugom Duškom Tošićem se ne stišava.

Nakon što je JK izjavila da je "Duško definitivno neko ko je deo njenog života", u da je on "njena životna greška", opet se oglasila i u svom stilu poručila:

"Jadan je onaj kome su tabloidi bitniji od porodice".

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, nakon Karleušinog intervjua na društvenoj mreži Instagram oglasio se Duško Tošić, koji je citatom Ive Andrića poručio sledeće: "Jadan je onaj koji mora nekoga da ponizi da bi sebe uzdigao".

Podsetimo, Jelena je u intervjuu za Story pričala o braku sa Duškom Tošićem.

- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - navela je između ostalog JK.

kurir.rs

Bonus video:

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track