MAJA NE SLUŠA SAVETE LEKARA! 6 dana nakon operacije zadnjice izašla u grad! SEDENJE joj strogo zabranjeno ZATO kleči za stolom!
Foto: Pritnscreen/Instagram

MAJA NE SLUŠA SAVETE LEKARA! 6 dana nakon operacije zadnjice izašla u grad! SEDENJE joj strogo zabranjeno ZATO kleči za stolom!

Stars -

Maja Marinković samo šest dana posle operacije ugradnje silikona u zadnjicu, izašla u grad.

Maja Marinković
foto: Pritnscreen/Instagram

Starleta je 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici uradila operaciju svoje zadnjice kada joj je ugrađeno 420 kubika. Zbog mogućih komplikacija Maji je rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mesec dana. Međutim, ona ne želi da sluša doktore, već je šesti dan od operacije odlučila da izađe iz stana i ode u restoran na doručak.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

- Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove - rekla je starleta a onda i slagala jer savete očigledno ne sluša kada se hvala na društvenim mrežama slikom iz restorana.

Kako ne sme da sedi još uvek, Maja se izula u restoranu, pa je sve vreme klečala i tako jela, a u jednom trenutku je i snimala kako se muči, jer guzu mora da drži u vazduhu.

Kurir/ Informer

Bonus video:

02:40

NUĆI MI JE SUPER LIK, PRIMETILI SMO SE NA NASTUPU I SAMO GLEDALI! Maja Marinković bacila oko na repera: Trenutno sam slobodna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track