RASKINULA S OŽENJENIM PA UHVAĆENA S MUŽEM OVE CIMERKE IZ RIJALITIJA! Stanija u avionu za Kinu s njim! Šta li će mu reći žena
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

skandal do skandala

RASKINULA S OŽENJENIM PA UHVAĆENA S MUŽEM OVE CIMERKE IZ RIJALITIJA! Stanija u avionu za Kinu s njim! Šta li će mu reći žena

Stars -

Stanija Dobrojević ovih dana glavna je akterka skandala jer ju je učesnica "Elite" Aneli Ahmić okrivila da joj je otela muža Asmina Durdžića.

Stanija Dobrojević
foto: Ata images

Stanije je sinoć gostovala u emisiji "Amig Show" gde je otkrila da je na vezu sa Asminom stavila tačku. Ona je danas otišla u Kinu. Stanije je prvo odletela za Dohu, gde će sledećim letom ići dalje, a s njom u avionu je Petar Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, koji je u vanbračnj zajednici sa Aleksandrom Subotić.

Na istom letu je i njegov rođeni brat.

Avion za Dohu u kom su i Stanija i Peca Vijagra, iz Beograda je poleteo danas u 13:32h, a svi se pitaju šta se krije iza ovog zagonetnog puta.

Povodom ove situacije oglasila se Stanija, i otkrila šta se desilo i otkud ona sa vanbračnim suprugom Aleksandre Subotić, svoje bivše rijaliti koleginice.

Aleksandra Subotić
foto: Printskrin/Instagram

- Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam - uveravala je Stanija novinare koji su je pozvali pre poletanja aviona, koja je potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu, samo dan nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

- Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa - rekla je Stanija, a onda otkrila i da li je između nje i Asmina došlo do pomirenja posle njenog gostovanja kod Ognjena Amidžića.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

- Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega - rekla je Stanija.

Kurir/ Pink

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track