ASMIN PITAO INVESTITORA DA LI JE BIO SA STANIJOM! Ovaj mu odmah odgovorio, sada je sve RASKRINKANO, saznala se prava ISTINA
Stanija, Asmin, Aneli, Foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

šok

ASMIN PITAO INVESTITORA DA LI JE BIO SA STANIJOM! Ovaj mu odmah odgovorio, sada je sve RASKRINKANO, saznala se prava ISTINA

Stars -

Stanija Dobrojević raskinula je sa Asminom Durdžićem, bivšim mužem zadrugarke Aneli Ahmić, koja tvrdi da ju je suprug varao sa starletom.

Od tada izašle su brojne tvrdnje i optužbe na Stanijin račun, pored toga da je rasturila Aneli brak, njeni fanovi podelili su i poruku gde se tvrdi da je Stanija i pre Asmina imala aferu sa oženjenim.

Kako se navodilo, u pitanju je investitor od kojeg je Stanija kupila stanu Rumi.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: screenshot

- Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje nije platila ceo investitoru. To cela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića pominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i spa... Posle ga ucenjivala da će sve reći ženi - piše u porukama koje su objavljene na Anelinom profilu.

Sada su isplivale i poruke između Asmina i investitora, gde mu se Durdžić predstavio, a onda je naveo šta se piše u medijima, pa mu je tražio da se on tim povodom i izjasni. U odgovorima investitora jasno se može videti da je Dobrojevićeva sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve povezanosti, osim poslovne.

- Što se tiče Stanije i nekih odnosa, nikada ništa nisam imao sa njom osim što je devojka kupila stan kod mene, gde postoji ugovor, gde je platila sa svog računa na račun moje firme. Čitao sam nešto, ali to je sve presmešno i izmišljotina - napisao je Asminu čovek od kog je Stanija kupila stan, a čije ime je poznato redakciji.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

Ovim povodom se oglasio i Asmin, koji je rekao da je ovo poruka za sve koji pokušavaju lažno da optuže i oklevetaju njega ili Staniju.

- Svako će morati da kaže kako jeste, počevši od ovog čoveka koji je pošteno ispričao istinu i demantovao te priče, pa do svih ostalih. Neću dozvoliti da bilo koja lažna informacija ne bude demantovana, ali sa dokazima - poručio je on.

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track