TIJANA EM U POTRAZI ZA "ONIM PRAVIM" Pevačića izašla iz luks auta, svi pogledi uprti u nju: Zbog OVOGA sam obukla lepršavu haljinu
Foto: Kurir televizija

kurir tv

TIJANA EM U POTRAZI ZA "ONIM PRAVIM" Pevačića izašla iz luks auta, svi pogledi uprti u nju: Zbog OVOGA sam obukla lepršavu haljinu

Stars -

Pevač Samo Bob organizovao je proslavu prvog rođendana ćerkice u jednom beogradskom restoranu. Među zvanicama su pristigli popularna lica estrade, ali je jedno privuklo posebnu pažnju.

Naime, pevačicu Tijanu Em smo navikli da viđamo u provokativnim izdanjima, ali je ovog puta u elegantnoj krem haljini oduševila sve.

Ona je izašla iz luksuznog automobila, a onda su krenuli pogledi sa svih strana.

00:43

TIJANA EM U POTRAZI ZA ONIM PRAVIM Pevačića izašla iz luks auta, svi pogledi uprti u nju: Zbog OVOGA sam obukla lepršavu haljinu

- Zato sam se tako i obukla, u pitanju je prvi rođendan. Za tu priliku sam se opredelila za lepršavu i slatku kombinaciju.

Potom je odgonetnula da li sluti da stane na ludi kamen:

- Pa kada dođe pravo vreme i onaj pravi, ipak mora proći malo više vremena kako bi pronašla onog sa kojim mogu provesti život.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:39

Tijana Em prešišala Đanija za bakšiš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track