NOVO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA! Izneo hrpu gadosti, izvređao Dejana, a onda ispričao kako ga je Dalila podvodila GEJEVIMA
Foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

užas

NOVO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA! Izneo hrpu gadosti, izvređao Dejana, a onda ispričao kako ga je Dalila podvodila GEJEVIMA

Stars -

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", sinoć se oglasio i žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita".

Njegovo komentarisanje nije se dopalo oženjenom vereniku Stanije Dobrojević, Asminu Durdžiću, pa je danas odlučio da mu odgovori putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

- Zamisli Dejan Caroj*bić komentariše Staniju. Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komentariše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j*be ženu i molio Cara da prestane j*bati Dalilu, ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila p*derima kao što su Marko Đedović. Pa strašno, pa ti si dete drago bio svinger čitavoj Bosni, više si tuđe tečnosti progutao nego vode - napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram i zgrozio aposolutno sve.

Asmin je inače poznat po vulgarnom i "prljavom" rečniku, te se ne libi da izvređa i pokuša da ponizi bilo koga bilo kad.

Aneli Ahmić
foto: Printscreen TV Pink

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track