STANIJA ŽESTOKO O BIVŠEM DEČKU Dobrojevićeva udarila na Marka: Ja sam njegova TITULA! Evo i kako mu je pomogla kad nije imao ko
Foto: screenshot

haos

STANIJA ŽESTOKO O BIVŠEM DEČKU Dobrojevićeva udarila na Marka: Ja sam njegova TITULA! Evo i kako mu je pomogla kad nije imao ko

Stars -

Stanija Dobrojević posledanjih dana nalazi se u jeku skandala zbog veridbe sa oženjenim Asmin Durdžićem, što je sve razotkrila Aneli Ahmić, čim je postala deo rijaliti takičenja "Elita". Stanija je nakon toga okončala svoju vezu sa Asminom i trenutno boravi u Kini, a za domaći medij komentarisala je svog bivšeg dečka, Marka Markovića.

Kako podnosiš to da se tvoj poslednji dečko nigde ne predstavlja imenom nego Stanijin bivši dečko?

- Pa zato što jednostavno mu je to titula zbog koje se proslavio, i dalje je nosi. Još uvek nije nešto uradio da bi ga više proslavilo od veze sa mnom - rekla je ona.

Stanija Dobrojević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Je l' si videla da će da prošeta Elektru Elit Podgoricom?

- Neka, neka - poručila je starleta kratko.

Marko Marković
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Kad ste se poslednji put čuli?

- Poslednji put smo se videli kad sam ga odvezla u "Zadrugu" - priznala je Dobrojevićeva, pa dodala:

- Znači mi smo posle raskida ostali u korektnim odnosima, vratio mi je Pabla. Bili smo u kontaktu, prijateljski, lepo smo se razišli, desilo se eto da je pred ulazak bio kod prijatelja zajedničkih u Rumi, nije imao ko da ga vozi taj dan, ja sam išla za Beograd na neke tretmane, nije mi bio problem. Odvezla sam ga direktno u Šimanovce, i smatram da sam davala i da sam mnogo štedela i da sam lepo govorila o njemu dok je bio tamo. Međutim po njegovom izlasku više se nije javio i ne mora i to je to - poručila je popularna starleta za Skandal.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

06:50

Konferencija povodom koncerta Moravsko predvećerje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja