OGLASIO SE TOŠIĆ NAKON KARLEUŠINE IZJAVE: Nećete verovati šta je rekao! KARLEUŠA SE RAZGOROPADILA NA INSTA, prštale PROZIVKE
Foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

kurir tv

OGLASIO SE TOŠIĆ NAKON KARLEUŠINE IZJAVE: Nećete verovati šta je rekao! KARLEUŠA SE RAZGOROPADILA NA INSTA, prštale PROZIVKE

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, bivši futbaler Duško Tošić, zajedno su proslavili 15. i 14. rođendan njihovim čerkama Atini i Niki Tošić u jednom luksuznom hotelu u Beogradu.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

Proslavi su prisustovali njihovi rođeci i prijatelji, te majka Duška Tošića koja je u odličnim odnosima sa snajkom Jelenom. Slavljenice su blistale od sreće, a sama žurka je izgledala bajkovito. Podsećamo, Jelena je nedavno u jednom intervju potkačila supruga, ističući da joj je, kako je rekla, životna greška.

Nakon toga se Tošić oglasio na svom profilu na Instagramu uz poruku "jadan je onaj koji mora nekoga poniziti da bi sebe uzdigao".

Ubrzo zatim oglasila se i Karleuša putem Instagram storija gde je napisala "jadan je onaj kojim su tabloidi bitniji od porodice". Reklo bi se da je među supružnicima sada sve u najboljem redu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:00

SLOVENIJA I HRVATSKA SU HTELE DA ZARATE PA SU OBE PRIMLJENE U EU Anđelković analizira: Nije Kosovo problem, već OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track