SNEŽANA ĐURIŠIĆ NIKADA O OVOME NIJE PRIČALA! Rešila da progovori, prava ISTINA je sada jasna
Snežana Đurišić, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

SNEŽANA ĐURIŠIĆ NIKADA O OVOME NIJE PRIČALA! Rešila da progovori, prava ISTINA je sada jasna

Stars -

Snežana Đurišić važi za strogu ali pravednu među članovima žirija muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”.

Deluje da Snežanu Đurišić ništa ne može poremetiti, pa ni emocije da pokaže pred kamerama.

- Pesma retko može da me dovede u stanje da se eventualno rasplačem, ali kada je Petar nastupao, koji je izgubio ženu tokom takmičenja, takvu je emociju preneo, da nisam mogla da se smirim koliko sam plakala. Svako ko ima porodicu, ne može da ostane ravnodušan na takve stvari, priča Snežana koja bez obzira ne sve što nosi njen posao nije razmišljala da odustane od njega.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen YT

Usponi i padovi su normalna stvar u svakom poslu, pa i njenom.

- Nisam nikada razmišljala da odustanem, ali je za napredak uglavnom porodica zaslužna. To su na početku bili roditelji, a kasnije moja porodica i oni su stub i podrška za svaku profesiju.

Njena ćerka je muzikalna, što su mnogi na društvenim mrežama mogli da čuju ali i unuci koji su povukli na baku.

- Muzikalni su svi, pevaju i igraju, vole pevače sa kojima pevam i idu sa mnom na nastupe. Ne znam da li ću imati naslednika, to je mogla biti moja ćerka, ali ona nije želela da se bavi ovim poslom, videćemo, volela bih to naravno. Najmlađa unuka Lana govori: ”Volela bih da budem pevačica kao ti”, rekla sam joj da može dotle da dođe ako se potrudi. Igra u folkloru, vežba, ima potencijala, ponosno ističe Đurišićeva.

Snežana Đurišić
foto: Privatna arhiva

Iza nas je uveliko poslednja sezona dok sledeća čeka neke nove kandidate.

- Kada dođe finale, uvek vam bude žao što neko nije prošao i srećna sam što publika to odlučuje jer je teško opredeliti se. Mislim da će se nešto promeniti u sledećoj sezoni, a nama mentorima je spasenje što gledaoci glasaju. Trudila sam se da ne budem mnogo bliska sa njima jer onda nema rada. Ipak su to mlada deca i negde morate da ih naterate da vas slušaju i upotrebe ono što im kažete. Moji kandidati su bili na svim stranama, uglavnom se čujemo preko Vajbera, pa se nađemo na generalnoj probi.

Česti nastupi van granica, sati provedeni po aerodromima i pevanje po čitavu noć teško podnose i mnogo mlađe pevačice. Snežana kaže da svaka profesija ima dve strane medalje, pa i njena.

- Da je naporno jeste, ali volim svoj posao. Kada bih se ponovo rodila, opet bih ovo radila. Možda je teško dok ne stanem na binu, a onda je ceo svet moj.

Snežana već duže vreme uživa u ljubavi sa ginekologom Vanjom.

- Vanja je uvek tu, čak i kada nije tu, kaže pevačica.

Lepa Lukić
foto: Kurir televizija

Snežana ne krije da je imala idole kada je počinjala da peva i koleginice čiji rad ceni i dan danas.

- Uzor mi je bila Lepa Lukić, ona je uvek bila podrška, bila sam devojčica i svi su bili uz mene jer sam dete. Nemam iskustva kao drugi koji su kasnije počeli. I dalje smo u kontaktu nas dve, čujemo se redovno, ali se ne družimo, zovem je da je pitam da li joj nešto treba.

Kurir.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track