KARLEUŠA SE OBRATILA BRUTALNOM PORUKOM: Osporavali su me i ubeđivali da sam bezvredna oni najneuspešniji! JK nikad emotivnija
Foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

ne zaustavlja se

KARLEUŠA SE OBRATILA BRUTALNOM PORUKOM: Osporavali su me i ubeđivali da sam bezvredna oni najneuspešniji! JK nikad emotivnija

Stars -

Jelena Karleuša nakon više od deset godina pauze, objavila je dva nova albuma "Alfa" i "Omega".

Jelena se osmelila da uradi nešto što do sada niko na našoj estradi nije uradio, zbog čega je još jednom postala meta mnogobrojnih komentara.

Jelena Karleuša
foto: Nemanja Nikolić

Jedna od pesama sa "Alfe" je i duet sa mladom pevačicom Milicom Pavlović, "Mashallah". Kako bi publici opisala sve kroz šta je prošla, Jelena je u tvitu otkrila da je zbog svog linča i hejta upravo i uvrstila ovu numeru na svoj album.

- Kao žena i majka koju su na ovim prostorima 30 godina (i to čine i dalje) najbrutalnije vređali, omalovažavali po svim osnovama, pravili mene ribetinu na ružnu, s**sualno zlostavljali bez milosti kačeći moje gole slike koje su bile deo osvetnika, pravili me na glupu apsolutni retardi, netalentovanu iako imam decenije karijere, fanova i hitova koje malo koji pevač može da izvede, ubeđivali da sam neuspešna i bezvredna, nebitna, baš oni najnebitniji i najneuspešniji, udarali mi na decu i porodicu, napisala sam ovu pesmu iz inata! Ne dozvolite nikome nikada da vas ponižava i omalovažava, da utiče na vaš život i raspoloženje. Pogledajte se u ogledalo i kažite sebi mašala! I j**ite ih osmehom i uspehom - poručila je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Jelena Karleuša najavila je specijalni događaj 18. septembra, kada će beogradskoj publici predstaviti svoje nove pesme.

Jelena Karleuša, Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

- Promo koncert "Alpha & Omega", 18. 9. 2023., Beograd na vodi! Svi ste pozvani, ja častim - napisala je ona, a ulaz na koncert će biti besplatan.

Kurir.rs/ Telegraf.rs

Bonus video:

00:34

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja