KONTROVERZNI REPER ZAVRŠIO U BOLNICI: Oglasio se iz bolničke postelje, fanovi u panici
Foto: Instagram

KONTROVERZNI REPER ZAVRŠIO U BOLNICI: Oglasio se iz bolničke postelje, fanovi u panici

Stars -

Reper Dragomir Despić Desingerica odlučio je da napravi pauzu nakon zavšene turneje, a sada je snimkom iz bolnice zabrinuo fanove.

Dragomir Despić
foto: Instagram

Naime, reper je najpre snimao medicninsku sestru, a nakon toga je pokazao i da ima braunilu u ruci, kao i da trenutno prima infuziju.

Još uvek nije poznat razlog zašto se reper nalazi u bolnici, i da li je u pitanju vitaminska infuzija ili je pak u pitanju nešto drugo.

Dragomir Despić
foto: Instagram

Inače, nakon što je reper priveden jer je vozio pod dejstvom kanibusa, Desingerica je najavoo da će se povući sa javne scene jer mu je neophodan odmor.

Desingerica
foto: Printscreen

- Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, bajo, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao štov izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupe. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track