MILI U SRED OPSADNOG STANJA NA AERODROMU ZBOG KOŠARKAŠA! Reper se zbunio, nije znao šta ga je snašlo: PAPARACO
Foto: Nenad Kostić

HIT FOTKE

MILI U SRED OPSADNOG STANJA NA AERODROMU ZBOG KOŠARKAŠA! Reper se zbunio, nije znao šta ga je snašlo: PAPARACO

Stars -

Marko Milivojev Mili često nastupa po klubovima u dijaspori, a tako je bilo i ove nedelje, kada ga je naš paparaco uslikao na beogradskom aerodromu.

Reper je sleteo u isto vreme kada i naša košarkaška reprezentacija iz Manile, pa se u početku malo zbunio nakon što je ispred sebe na dolaznom terminalu video gomilu fotoreportera i medija.

Mili
foto: Nenad Kostić

Mili se za putovanje obukao u crno od glave do pete - na sebi je imao gornji i donji deo trenerke, kao i kačket, a monotoniju je "razbio" šarenim "versaće" rancem. Kada je shvatio da će svakog trenutka da se iza njega pojave i naši srebrni momci, podigao je visoko ruku i uzviknuo: "Srbija!" Pošto je nekako uspeo da se probije kroz gomilu, brzo je izašao iz aerodromske zgrade i uputio se ka taksiju, kako bi što pre došao kući i odmorio se od napornog puta.

Mili
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Mili je nedavno na svom Instagram profilu javno isprozivao kolegu koji, kako tvrdi, peva o ženama, a voli muškarce. Mili je stavio na svoj Instagram stori animiranu sliku muškarca pod maskom, koju na javnoj sceni jedino nosi reper Devito. Zbog svega ovoga, mnogi su odmah sabrali dva i dva i došli do zaključka da je Milivojev svoju poruku uputio upravo Devitu.

Mili
foto: Nenad Kostić

Reper sa maskom je to tada demantovao, a Mili mu je uzvratio sledećom porukom:

- Niko nije rekao da si gej, možda si biseksualan. Ja u to ne zalazim, nego da si ga p*šio u Cirihu, a glumiš kriminalca i gansta repera - napisao je tada Milivojev.

Marko Milivojev Mili, Devito
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track