ATRAKTIVNU VODITELJKU PREPLAVILE EMOCIJE NA POMEN BAJE MALOG KNINDŽE: Bila sam mala, bilo je stvarno lepo (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

ATRAKTIVNU VODITELJKU PREPLAVILE EMOCIJE NA POMEN BAJE MALOG KNINDŽE: Bila sam mala, bilo je stvarno lepo (VIDEO)

Stars -

Voditeljka emisije "Stars" Jelena Kovačević bila je gošća voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se dotakla pevača Baje Malog Knindže za koju je vežu uspomene iz detinjstva.

01:18

ATRAKTIVNU VODITELJKU PREPLAVILE EMOCIJE NA POMEN BAJE MALOG KNINDŽE: Bila sam mala, bilo je stvarno lepo

- Baka nas je šetala, mene i mog starijeg brata, na Galovici nadomak Surčina. Bili smo mali i nosili sok od zove koji je baka napravila. Šetali smo i pevali Bajine pesme, to je stvarno bilo lepo. Bila sam mala, možda prvi ili drugi razred osnovne škole. Imala sam i CD sa njegovim pesmama. Na rođendanima smo slušali "Bum Bum" radio gde smo zvali i poručivali njegovu pesmu, uz čestitku. Kada je Baja u pitanju, on je zagarantovan za dobar spektakl. Privatno obožavam da ga slušam - rekla je Jelena.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:23

VAŽIM ZA ČOVEKA VISOKOG RIZIKA! Baja Mali Knindža ilegalno boravo u studentskom domu, a evo šta smatra svojom NAJVEĆOM POBEDOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track