DESINGERICA ZNA MAJU MARINKOVIĆ JOŠ OD 22.OKTOBRA 2019. GODINE! Isplivao DOKAZ koji je reper zaboravio da UKLONI, kakav ŠOK
Maja i Desingerica, Foto: Petar Aleksić

nije oborivo

DESINGERICA ZNA MAJU MARINKOVIĆ JOŠ OD 22.OKTOBRA 2019. GODINE! Isplivao DOKAZ koji je reper zaboravio da UKLONI, kakav ŠOK

Stars -

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković izazvala je nedavno buru u kad je na društvenim mrežama procurio snimak sa jednog bazena u Budvi, gde je ona uživala u društvu kontroverznog repera Dragomira Despića Desingerice. Reper je u jednom trenutku uskočio u bazen i zajedno su se kupali i razgovarali.

Odmah su se pojavile spekulacije da se između njih dvoje nešto dešava. Maja je otišla korak dalje, pa je i nakon glasina da ima aferu sa oženjenim reperom otišla na njegov nastup, gde je napravila nekoliko snimaka. Ove snimke podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Mnogi su ovo shvatili kao provokaciju upućenu Neveni, Desingericinoj supruzi, sa kojom je on u dugogodišnjem braku i sa kojom ima ćerku.

Međutim, na profilu Desingerice može se pronaći snimak iz 2019. godine, na kojem on komentariše ni manje ni više nego Maju Marinković.

- Evo je Maja Marinković Maserati - govorio je Desingerica dok se na televiziji vrteo njen spot i pesma, a u kojem je ona provokativno obučena i uvija se.

- Jel me zezaš da je i ona postala pevačica - pitala je devojka koja je bila u njegovom društvu.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Pa postala brate - odgovorio je Desingerica, a mnogi se pitaju kako će njegova žena reagovati kad vidi sve ovo, iako je bila prisutna dok je on komentarisao starletu.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja