ISCURILI SKANDALOZNI TAJNI SNIMCI ANE ĆURČIĆ! Snimali je dok pljuje PORODICU Ace Bulića, baš PONIZILA, sada je skroz RASKRINKANA
Ana i Aca Bulić, Foto: Petar Aleksić, Kurir Televizija, Shutterstock

šok

ISCURILI SKANDALOZNI TAJNI SNIMCI ANE ĆURČIĆ! Snimali je dok pljuje PORODICU Ace Bulića, baš PONIZILA, sada je skroz RASKRINKANA

Stars -

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", tokom čitavog leta uveravala je gledaoce emisije "Narod pita" da je u odličnom odnosu sa Anđelom, nevenčanom suprugom Ace Bulića, koji joj je bio podrška tokom učešća u rijalitiju.

Samo dve nedelje nakon što je za Anđelu u emisiji pričala da je žena "brat i šmeker", njenog Acu predstavila je kao svog novog-starog emotivnog partnera i "okrenula" priču - tada se pravdala da je Anđelu, zapravo, samo jednom videla u životu, te da, navodno, ona sa Bulićem već dugo nije u vezi, a mi vam donosimo istinu!

Milena Kačavenda, Zoran Slavnić, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić, Ana Paunković, Printscreen

- Ona u jednom momentu kad sam ja bila tu kao ide da trči, znaš... Ništa, znaš koliko je trčala? Sedam i po minuta, što pre se vratila, hahaha - umirala je Ana od smeha, dok ju je posebno zabavio video-snimak iz emisije "Narod pita", kada ju je voditelj upitao da li je Anđela, Acina žena, ljubomorna na odnos njih dvoje.

- Ja plačem od smeha za ovaj klip! Jao, ne mogu sebi da dođem, molim vas, ovo pogledajte! Ali ovaj moj deo, sprdnja života:"Ženo, kako si ti ova četiri meseca preživela" - smejala se Ana samoj sebi, jer se prisetila da je izjavila da joj je Bulićeva žena prilikom prvog susreta posle "Zadruge" rekla:"Ženo, kako si ti ova četiri meseca preživela", što se sada tumači kao laž.

Aca Bulić, Milena Kačavenda, Marko Đedović, Ana Čurčić
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

- A šta kaže Zoka:"Žena je brat", a ja dodajem:"Šmeker", hahaha - ismevala je Ana Bulićevu Anđelu koju je u emisiji, po svemu sudeći, da bi opravdala sebe, Bulića i njihove postupke, lažno veličala, hvalila i dizala u nebesa.

Ana se, takođe, u glasovnim porukama prisetila kako je izgledao njen prvi susret s Anđelom u Bulićevom stanu, jutro posle finala "Zadruge".

- Ja kažem njoj:"Molim te, izvini što sam došla", ja smerna i fina, u šoku, izašla iz "Zadruge", ona kaže:"Molim? Pa, kad sam te preživela ova četiri meseca, šta je problem da dođeš", vidi, zakucala me je, odmah me je katapultirala na zid, na najjači ekser - rekla je Ana, iz čega se jasno zaključuje u kakvom su odnosu bile.ž

Šta je Ana o Anđeli pričala u "Narod pita"?

- Ona je šmeker. U celoj priči sada narod intresuje šta kaže njegova žena?! Ja ću da ti kažem da prvi zagrljaj kada sam se pozdravila sa svojom porodicom i svima, da me je ona zagrlila i rekla: "Ženo, kako si ti izdržala ovo četiri meseca?". Ja se ne mešam i nemam nikakav interes, nema potrebe da se žena plaši da je nešto ljubavno, to je moj prijatelj i tako će uvek biti - pričala je svojevremeno Ana, da bi se naknadno samoj sebi smejala zbog izgovorenih reči u emisiji.

Kurir.rs / Pink.rs

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja