"PRVI PUT SAM IMAO TREMU NAKON 25 GODINA" Nakon što je rasplakao Novaka Đokovića Feđa se oglasio za Kurir, ekskluzivni intervju!
Feđa, Foto: Adria Media TV

ekskluzivno

"PRVI PUT SAM IMAO TREMU NAKON 25 GODINA" Nakon što je rasplakao Novaka Đokovića Feđa se oglasio za Kurir, ekskluzivni intervju!

Stars -

Srbija je pozdravila svoje heroje, vitezove sporta, košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju, basket 3 na 3 reprezentaciju Srbije koja je osvojila Evropsko prvenstvo, kao i Novaka Đokovića koji je osvojio Ju Es open i tako stigao do 24. grend slem titule.

Nole je čak i zaplakao na čuvenom balkonu, a svega par minuta nakon što je sišao sa njega oglasio se za Kurir, što smo odmah i preneli.

Ekipa Kurira našla se na licu mesta i intervjuisala Feđu Dimovića iz "Beogradskog sindikata".

Adria Media
foto: Adria Media TV

Na prvo pitanje kako se oseća, muzičar je dao konkretan odgovor.

"Za nas je to bilo sve emotivno, velika čast pre svega za nas, a nakon 25 godina pojavila se i trema, ali je sve na kraju bilo pozitivno i mnogo sam srećan kao i moji drugari što smo bili deo ove večeri."

Zanimalo nas je i kakve su reakcije nakon što se Novak oduševio pesmom i reagovao vrlo emotivno.

"Mi imamo neke zajedničke drugare, poslali smo mu tu pesmu još ranije, hteli smo od njega blagoslov za tu pesmu i da se to njemu svidi, tako da znamo da mu se pesma svidela i večeras smo se videli, ono što je najvažnije pogodila ga je ta pesma na pravi način."

Šta je još otkrio i ispričao možete pogledati u klipu ispod:

03:00

Feđa iz Sindikata

Kurir.rs / Milica Stanojević

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track