ADREANA ČEKIĆ ODRŽALA NOVI ČAS GEOGRAFIJE! Pevačica na ravnom globusu objasnila zašto je zemlja RAVNA PLOČA!
Foto: Printscreen

uporna

ADREANA ČEKIĆ ODRŽALA NOVI ČAS GEOGRAFIJE! Pevačica na ravnom globusu objasnila zašto je zemlja RAVNA PLOČA!

Stars -

Folk pevačica Andreana Čekić više puta bila je meta podsmeha zbog toga što je uveravala ljude da je Zemlja ravna ploča, a ne okrugla, a od svoje teorije nije odustala, već je u emisiji "Amidži šou" održala novi čas geografije.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Andreana Čekić
foto: Petar Aleksić

Ognjen Amidžić joj je u šali poklonio globus koji je ravan, budući da je kod njega svojevremeno objašnjavala svoju teoriju, a onda je rešila da održi drugi čas - Miki Đuričić ju je šokirano pitao da li veruje u to što priča, na šta je ona odgovorila:

Andreana Čekić
foto: Printscreen

- Je l' ti znaš da ne postoji prava slika te naše... Tog globusa?! Je l' ti znaš da je to kompjuterski generisana slika? Znaš li to da je neko to pravio? - objašnjavala je Andreana, a na opasku da u našim životima ništa neće promeniti i kada bismo saznali da je stvarno tako, Čekićeva je rekla:

Andreana Čekić
foto: Printscreen

- To menja mnoge stvari! Lagali su nas! Zamislite kada nas lažu o velikim stvarima... A što ne gledaš klipove, sad ja moram sve da objašnjavam?! Ne mogu za godišnja doba da ti objašnjavam u dve reči - gunđala je Andreana.

Ipak, da bi približila svoju teoriju, ona je uzela ravni globus, uključila blic na telefonu, a potom počela demonstraciju kruženja Sunca oko Zemlje.

Andreana Čekić
foto: Printscreen

- Ako je ovde magnetno polje, a ovde Antartik, po verovanju ravne zemlje ima i firmament, poklopac, Sunce kruži kao cajger od sata i nije toliko daleko, nego je mnogo bliže. Samim tim osvetljava samo neke regije, tu kuda prolazi, tako i mesec... - pričala je ona i dodala:

- Ja ne mogu da prihvatim da živim na rotirajućoj lopti u nečemu, ja to neću da prihvatim! Moj osećaj mi govori da živimo na ravnoj površini!

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:23

ŠOK! ANDREANA ČEKIĆ DEBITOVALA SA 5 GODINA! Pevačica ostavila reportere bez teksta: Pevala pred ogromnom publikom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja