OPLJAČKAN TAKI MARINKOVIĆ: Obili mu kola, izneli sve iz auta, a zbog OVIH DOKAZA je potpuno van sebe "Pokušavaju da me izlude"
Foto: Nenad Kostić

sramno

OPLJAČKAN TAKI MARINKOVIĆ: Obili mu kola, izneli sve iz auta, a zbog OVIH DOKAZA je potpuno van sebe "Pokušavaju da me izlude"

Stars -

Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počinioca saznaju domaći mediji.

Radomir Taki Marinković, Taki Marinković
foto: Nenad Kostić

Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu fali dosta toga.

Mediji su stupili u kontakt sa Majinim ocem kako bi proverili ova saznanja, te je Taki sve potvrdio i potom otkrio šta mu je sve ukradeno:

- Ne zovite me, u haosu sam, ne mogu da pričam - poručio je Taki vidno besan, a potom nakon nekog vremena nas je pozvao i ispričao sve:

- Izvinjavam se, ali u haosu sam, opljačkan sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi spremni. Prozor mi je uništen, iz kola mi je sve odneto, od gaća do novca, preko lisica, a nema mi ni telefona kog sam čuvao u kaseti. Niko od komšija nije čuo ništa, sad moram da idem u policiju, da prijavim slučaj, da se otkriju ovi idioti koji misle da su krimosi, obični krimosi na baterije - rekao je Taki, pa dodao:

Taki Marinković
foto: Printscreen/Pink

- Ovo nije opomena, ovo neko pokušava da me izludi, u tom telefonu ja imam dosta prepiski, dosta dokaza, zato ga i čuvam u kolima, da uvek znam gde mi je. Nema mi ni stvari, garderobe.

Kurir/Republika

Bonus video:

02:50

Taki Marinković o nasilju nad Majom Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja