"JUČE SAM SE ČUO SA MILIĆEM, SRCE MU NIJE DOBRO!" Era Ojdanić otkrio: Ovo mi je HITNO tražio, moraću da mu odnesem
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"JUČE SAM SE ČUO SA MILIĆEM, SRCE MU NIJE DOBRO!" Era Ojdanić otkrio: Ovo mi je HITNO tražio, moraću da mu odnesem

Stars -

Milić Vukašinović nakon operacije aneurizme na nozi, opet ima zdravstvenih problema. Srce mu je oslabilo usled zdravstvenog stanja i doktori treba da mu ugrade stent.

Era Ojdanić je u gostovanju kod Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije otkrio da se nedavno čuo sa Milićem i potom otkrio u kakvom je trenutnom stanju roker.

02:13

JUČE SAM SE ČUO SA MILIĆEM, SRCE MU NIJE DOBRO! Era Ojdanić otkrio: Ovo mi je HITNO tražio, moraću da mu odnesem

- Juče sam se čuo sam Milićem i nikako nije dobro. Nije mu dobro srce i treba da ugradi stente. Baš me je prijatno iznenadio Aco Pejović. On je dobar momak, veliki umetnik i human momak jer se javio Miliću da mu pomogne.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Inače kada sam se čuo juče sa Milićem, on mi je još pun one harizme rekao "Ero brate pošalji mi mesa, hoću mesa!" Danas ili sutra ću kilo ili dva jagnjetine ili prasetine da bude onako vruća sa ražnja. Sešću u kola i odneti mu. Želim mu ovom prilikom brz oporavak jer je dobar čovek i sjajan umetnik. Mnogo ga volim.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

NISU ZVALI I PONUDILI POMOĆ, A SVE PARE SU OTIŠLE NA LEKOVE! Milić Vukašinović žestoko udario na prijatelje Mandića i Mitrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track