TAKMIČENJE "ZVEZDE GRANDA" OTVARA JOŠ JEDNU SEZONU: Najpoznatiji se pridružili razgovoru: Znamo šta DOMINIRA OVE GODINE! (video)
Foto: Kurir

"ZVEZDE GRANDA"

TAKMIČENJE "ZVEZDE GRANDA" OTVARA JOŠ JEDNU SEZONU: Najpoznatiji se pridružili razgovoru: Znamo šta DOMINIRA OVE GODINE! (video)

Stars -

Takmičenje Zvezde Granda uspešno otvara još jednu takmičarsku sezonu, a na prvom snimanju osetila se euforija i uzbuđenje. Aleksandar Milić-Mili stigao je vrlo raspoložen i za Kurir otkrio da je ovog leta bio veoma produktivan, te da je autor svih pesama za finaliste.

Zvezde Granda
foto: Kurir

- Spremao sam pesme tokom celog leta koje će biti u prvih šest emisija premijere, tako da sam praktično napravio čitav album za nove finaliste koje sam i sam izabrao, a produkcija je podržala moj izbor. Što se tiče novina, očekujte nekoliko promena u pravilima, brže i dinamičnije takmičenje. Mislim da će biti veoma zanimljivo - izjavio je Milić-Mili.

Aleksandar Milić Mili
foto: Kurir tv

Na pitanje koje kolege mu najviše nedostaju, Milić-Mili je odgovorio:

- Svi su mi isti, svi su kolege i provodimo puno vremena zajedno tokom cele godine. Ali naravno, druženje s njima prva 60 do 70 minuta tokom snimanja će biti prijatno.

Marija Šerifović se takođe pridružila razgovoru, uz osmeh je odgovarala na pitanja sedme sile i istakla da je muzika uvek njen prioritet:

- Muzika će zauvek biti broj jedan za mene. Trudim se da budem objektivna, i što sam starija, više se trudim da ostanem fokusirana na muziku i talente koje imamo.

03:37

ZVEZDE GRANDA

Saša Popović je izmislio nova pravila za ovu sezonu, koja će dodatno uneti takmičarski duh.

- Imali smo prilike da obiđemo i sam studio pre snimanja, i primetili smo da će ove godine dominirati potpuno nove boje, posebno ljubičasta. Voditeljka Sanja Kužet odlučila je da se uklopi sa novom scenografijom i bude u tonu sa promenama - dodao je Milić-Mili.

Nova sezona Zvezde Granda obećava uzbuđenje, promene i talentovane takmičare koji će se boriti za titulu najboljeg. Pridružite se ovom muzičkom spektaklu i pratite avanture novih zvezda na TV ekranima.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track