KAČAVENDA OTKRILA DETALJE O MILORADU ULEMEKU LEGIJI: "Bila sam u Zabeli, znaš li kako on izgleda?" Evo šta radi iza REŠETAKA
Foto: KOCA SULEJMANOVIC / AFP / Profimedia, Petar Aleksić

RASPRIČALA SE

KAČAVENDA OTKRILA DETALJE O MILORADU ULEMEKU LEGIJI: "Bila sam u Zabeli, znaš li kako on izgleda?" Evo šta radi iza REŠETAKA

Stars -

Milena Kačavenda otvorila dušu i pred zadrugarima ispričala detalje o životu njene najbolje drugarice koja je bila u zatvoru.

Milena Kačavenda ovog popodneva se raspričala. Zadrugari su vodili polemiku oko zatvorskog života. Kuma Internacionale je otkrila da je u Zabeli videla Milorada Ulemeka Legiju.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen TV Pink

- Ja pre dve godine kada sam zadnji put bila u Zabeli, druže, znaš ti kako Legija izgleda? Kao da nije proveo 20 godina. Čovek čita knjige, trenira, a zna da nikada neće izaći.

Onda se najpoznatija kuma dotakla života njene najbolje drugarice, koja je završila iza rešetaka zbog ljubavi.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen TV Pink

- Muž moje najbolje drugarice je imao kod sebe znaš koliko kilograma, i upadne policija, a ona bila u stanu sama, ali je priznala da je njeno jer je htela da mu pomogne, a onda je on posle godinu dana nađen mrtav, a sudija je znao da ona nije kriva, ali je neko morao da robija i ležala je 5 godina u zatoru - rekla je Milena.

- Pa da bila zaljbljena i priznala to - dodao je Marko.

- Ona se udala posle toga, rodila je troje dece, ali je taj lik krenuo da je maltretira i razvedu se, ali ona nije stala, bori se i dalje - objasnila je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track