DOK ASMIN TRAŽI STANIJU PO TAJLANDU, ONA ZAVODI MUŠKI POL! Neće mu biti dobro kad bude video vrele kadrove iz hotela (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

poslala jasnu poruku

DOK ASMIN TRAŽI STANIJU PO TAJLANDU, ONA ZAVODI MUŠKI POL! Neće mu biti dobro kad bude video vrele kadrove iz hotela (FOTO)

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Kinu nakon raskida sa biznismenom Asminom Durdžićem, pa je odatle produžila na Tajland gde je ubrzo stigao i on.

Asmin je posetio ovu daleku destinaciju u želji da porazgovara sa svojom bivšom partnerkom i zamoli je da mu oprosti. Kako kaže, spreman je sve da uradi kako bi se to desilo.

Asmin Durdžić, Aneli Ahmić
foto: Kurir Televizija, Petar Aleksić, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

- Stanija je još uvek ljuta i bitno je da ja tačno znam njenu lokaciju, zasad čekam da mi otvori vrata, a nadam se da će da progovori sa mnom do Nove godine. Ja sam pod prozorom i sviram violinu... - rekao je Asmin danas za medije, a na Instagramu se našalio da je traži čak i na dnu okeana.

- Ceo dan ronim u okeanu i plivam da nadjem Staniju. Hmmm gde si mi se to sakrila, ljubavi - napisao je Asmin u okviru storija.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen Instagram

Dok je on traži, Stanija je maločas objavila vrući video iz hotela. Starleta se snimila u kupatilu, u veoma izazovnom izdanju, u beloj košulji koja se providi i ističe ceo njen dekolte.

Uz video je dodala pesmu rnb zvezde Bijonse "Ja sam ta devojka", što je veoma jasna poruka.

Podsetimo, Aneli je po ulasku u Elitu otkrila kako ju je navodno suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. S druge strane, starleta tvrdi da nije znala da je oženjen, dok Asmin kaže da sa Aneli nikada nije ni bio u braku.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track