PETPARAČKE PRIČE IZ RIJALITIJA! Kačavenda slagala da je u Zabeli videla Legiju, napoznatija kuma KOPIRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA
Foto: KOCA SULEJMANOVIC / AFP / Profimedia, Dragana Udovičić, Petar Aleksić

Vriska

PETPARAČKE PRIČE IZ RIJALITIJA! Kačavenda slagala da je u Zabeli videla Legiju, napoznatija kuma KOPIRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA

Stars -

Milena Kačavenda je novi Kristijan Golubović. Najpoznatija kuma, koja je ušla u novu sezonu rijalitija "Elita" da raskrinka Anu Ćurčić i njenog, sada već bivšeg, dečka Acu Bulića, kraljica je petparačkih priča.

Milorad Ulemek Legija, Milena Kačavenda
foto: KOCA SULEJMANOVIC / AFP / Profimedia, Petar Aleksić

U prilog tome govore njene reči da je videla Milorada Ulemeka Legiju kad je jednom prilikom bila u poseti osuđenom licu u Zabeli. - Ja pre dve godine zadnji put kad sam išla u Zabelu, druže, koliko je Legija u Zabeli, znaš ti kako Legija izgleda? Znaš ti kako on izgleda?! On kao da nije proveo dvadeset godina, koliko ima od Đinđićevog ubistva? Brate, čovek čita knjige, trenira... Doživotna, znači zna da nikad neće izaći, a da vidiš ovde ljude prostine - rekla je između ostalog Milena.

Kristijan Golubović
foto: Kurir televizija

Proverili smo da li postoji mogućnost da bilo ko vidi Legiju prilikom posete zatvorenicima u Zabeli. - Ne postoji šansa da je Milena videla Legiju u Zabeli jer on boravi u posebnom odeljenju, takozvanom Alkatrazu, koji je zatvor u zatvoru. U njemu važe posebna pravila. Osuđenici ne idu zajedno u posete i tek odnedavno imaju mogućnost da najbliže članove porodice viđaju, a da između njih nije staklo. Svi ulasci su strogo kontrolisani i evidentirani. Čak i da je išla nekom osuđeniku koji ne boravi u Alkatrazu, tim prostorijama nije mogla ni da priđe. To što je izjavila može da bude samo plod njene mašte i onoga što je čitala u medijima - kaže naš sagovornik.

Milena Kačavenda, Aca Bulić, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić, Printscreen

Inače, nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije Državne bezbednosti Srbije osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, a ne na doživotnu, kao što je Milena izjavila. Njene izjave su po svemu sudeći diskutabilne poput onih koje je imao Kristijan Golubović, a koje su ga često uvlačile u probleme sa zakonom. Kako je i sam priznao, sve su to samo priče za rijaliti i nemaju veze sa istinom, iako se on uživi kao da se sve što govori zaista desilo. Pozvali smo i Upravu za izvršenje krivičnih sankcija, ali oni nisu želeli da komentarišu Milenine navode.

Lj. Stanišić

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track