ISPLIVALA SVA INTIMA DŽEHVE I KOŠARKAŠA! Evo šta rade dok su sami na moru, pevačica puca od sreće dok obavlja OVU RADNJU
Teodora i Košarkaš, Foto: Printskrin/Instagram

zanimljivi kadrovi

ISPLIVALA SVA INTIMA DŽEHVE I KOŠARKAŠA! Evo šta rade dok su sami na moru, pevačica puca od sreće dok obavlja OVU RADNJU

Stars -

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem.

Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Njih dvoje sada su još jednom dali do znanja svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da zajedno provode vreme i da u tome jako uživaju. Matic i Teodora su ručali u jednom restoranu u Hrvatskoj, iz kojeg su podelili fotografije mora tokom romantičnog zalaska, gde se jasno vidi da su na istoj lokaciji.

Njih dvoje su više puta kačili u isto vreme objave sa istih mesta, zbog čega su i pratioci došlo do zaključka da su u ljubavi, ali se ni pevačica, a ni slovenački košarkaš po tom pitanju još uvek nisu javno oglasili i priznali u kakavom su odnosu.

Ipak, sreća na pevačicinom licu dok obavlja radnju poziranja i ispijanja skupog pića je evidentna, te verujemo da uživaju.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Podsećamo, nedavno se na društvenoj mreži Tviter pojavila fotografija slovenačkog košarkaša, sa devojkom koja nije Tedoora, a neki od korisnika ove socijalne platforme su komentarisali da sa misterioznom devojkom Matic odlazi na javne događaje, dok sa Teodorom obilazi egzotične destinacije, ali je i krije od očiju javnosti.

Matic Rebec, Teodora Džehverović
foto: Dušan Milenković/ATAImages, Nemanja Nikolić

Kurir.rs / Republika

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track