MILAN MITROVIĆ KRSTIO ĆERKU! Kum mu je sin Ace Lukasa, svi pucaju od SREĆE, a tek da vidite kakva mu je žena BARBIKA
Foto: Petar Aleksić

divno

MILAN MITROVIĆ KRSTIO ĆERKU! Kum mu je sin Ace Lukasa, svi pucaju od SREĆE, a tek da vidite kakva mu je žena BARBIKA

Stars -

Pevač Milan Mitrović, uživa u srećnom braku sa suprugom Bojanom sa kojom ima dve ćerke.

Milan i Bojana su prošle godine dobili drugu naslednicu kojoj su dali ime Kasija, a pevač i njegova supruga sada su upriličili krštenje za malu devojčicu.

Oni su obred krštenja obavili u hramu, a Kasiju je krstio sin Ace Lukasa, Lazar Vuksanović.

Svadba, Milan Mitrović
foto: Dragan Kadić

Bojana je u naručju držala svoju drugu mezimicu i za ovu specijalnu priliku odabrala je belu haljinu, dok se Milan takođe odlučio za elegantno odelo iste boje.

Čestitke povodom čina ne prestaju da pristižu, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži, kako bi sačuvali privatnost do koje oboje jako drže.

Podsetimo, bračni par već ima i ćerku Zaru, a već osam godina su u skladnom i harmoničnom braku, a Milan je nedavno ispričao kako se snalazi u ulozi oca:

- Kada sam po prvi put postao otac to je za mene bilo neko novo iskustvo, a sada mi je sve to normalno i jednostavno – rekao je Mitrović, pa nastavio:

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića, Milan Mitrović
foto: Petar Aleksić

– Iskren da budem kada je moja supruga ostala po drugi put trudna bio sam ubeđen da će biti dečak, iz kog razloga ne znam, ali sam presrećan što je još jedna princeza stigla u naše kraljevstvo. Zaista je istina ono što ljudi kažu da je najbitnije da su deca zdrava. Voleo bih naravno jednog dana da porodicu upotpunimo sa sinom, ali nikada se ne zna. Moje cure su divne i mislim da je sa devojčicama lakše – iskreno je rekao pevač.

Kurir.rs / Grandonline

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja