"DRAGO MI JE ŠTO JE ANA BILA NA SVADBI" Darko Lazić progovorio o BIVŠIMA, pa priznao kako mu pada život bez VOZAČKE DOZVOLE!
Foto: Printscreen

"DRAGO MI JE ŠTO JE ANA BILA NA SVADBI" Darko Lazić progovorio o BIVŠIMA, pa priznao kako mu pada život bez VOZAČKE DOZVOLE!

Stars -

Domaći mediji uhvatili su pevača Darka Lazića sa suprugom Katarinom na aerodromu.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Naime, Darkova nova supruga Katarina se ne odvaja od njega, a po svemu sudeći prati ga i na svim nastupima, o čemu nam je pevač rekao nešto više.

- Katarina od samog početka ide sa mnom na nastupe, uopše nije ljubomorna, ja sam više ljubomoran - izjavio je Darko, pa sumirao utiske sa venčanja.

Darko Lazić
foto: ATA images, Petar Aleksić

- Još nismo dobili snimak svadbe. Zadovoljan sam kako je sve prošlo, mislim da su svi zadovoljni. Nije mi bilo teško da budem trezan, ja sam domaćin. Drago mi je što je Ana bila na svadbi, mi imamo i dete, oduševio me je i Danijel što je došao, prošlo je dosta godina i sve je došlo na svoje - rekao je Darko, pa priznao da mu je krivo što njegov sin Aleksej, kojeg je dobio sa Marinom Gagić nije bio na venčanju.

- Krivo mi je što mi sin nije bio tu, a svako će naći svoj put do sreće. Svi su bili veseli, ja sam malo preplakao svadbu, emocije su me stigle.

Darko Lazić
foto: printscreen

Darko i Katarina su se potom verovatno uputili ka kući, a obzirom da je pevaču oduzeta vozačka dozvola i da ima zabranu da upravlja vozilom, kao i da je protiv njega vođeno 15 prekršajnih prijava, njegova supruga je vozila, a pevač je priznao koliko mu to teško pada:

- Da, teško mi pada, to će trajati još sigurno godinu dana, dokle traje zabrana - završio je Darko.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track