MAJU BEROVIĆ ŽESTOKO UDARILA KRIZA! Za 10 animacija dala samo 7.500 $: Fanovi hoće prave video spotove, ona poručuje: NE MOŽE!
Foto: Damir Dervišagić, screenshot Youtube

štedi

MAJU BEROVIĆ ŽESTOKO UDARILA KRIZA! Za 10 animacija dala samo 7.500 $: Fanovi hoće prave video spotove, ona poručuje: NE MOŽE!

Stars -

Maja Berović nedavno je izbacila svoj novi album "Milion", a ono što je mnoge iznenadilo jeste što je svih deset pesama na Jutjubu predstavila bez ijednog video-spota, što je dosad njena publika navikla kada je ona u pitanju.

Maja Berović
foto: ATA images

Umesto spotova, Maja je publici poklonila deset animacija, a kako saznajemo, cena jedne od tih animacija je "samo" 750 dolara. Prostom računicom dolazi se do zaključka da Berovićka u novi album, makar što se tiče video-materijala, nije uložila ni 10.000 evra. Kada se sve ovo sabere, jasno je da ove Majine animacije koštaju manje i od jednog običnog prosečnog spota, čija se cena kreće oko 20.000 evra, tako da je pevačica ovog puta dosta uštedela.

Maja Berović
foto: screenshot Youtube

Mnogi fanovi su tada zamerili Maji što nije uradila nijedan novi spot, ali je ona prilikom promocije svog novog albuma i sama istakla da ovog puta neće snimati spotove i da publika to ne može da očekuje od nje.

- Ne možete da očekujete nove spotove. Ja sam neko ko je od početka svoje karijere nametnula snimanje spotova za svaku pesmu koja se nađe na albumu. Na početku su to bili "artvorkovi", posle je to preraslo u nešto mnogo veće, a to su ozbiljni visokobudžetni spotovi. Ja sam to prvo nametnula, a sad sam se usudila da to ne uradim i na to imam i pravo. Moj tim i ja smo dosta razmišljali o tome, ali je akcenat sad stavljen na muziku, koja je nepravedno zapostavljena. Jednostavno, imam toliko spotova i uraditi nešto što se ne očekuje mi je bio cilj. Znam da ste svi očekivali spotove, ali meni je bio cilj da uradim nešto što vi ne očekujete - istakla je Maja.

Maja Berović
foto: screenshot Youtube

Kurir.rs

Bonus video:

00:03

Maja Berović pokazala stomak nakon porođaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track