EDITA ARADINOVIĆ SE ŽESTOKO RAZOČARALA ZBOG ĐOKOVIĆA! Došla na njegovu proslavu sa košarkašima, pa ostala ŠOKIRANA, ispričala sve
Edita Aradinović, Foto: EPA Kai Foesterling, Damir Dervišagić

zanimljivo

EDITA ARADINOVIĆ SE ŽESTOKO RAZOČARALA ZBOG ĐOKOVIĆA! Došla na njegovu proslavu sa košarkašima, pa ostala ŠOKIRANA, ispričala sve

Stars -

Edita Aradinović pevala je nedavno našim košarkašima na proslavi posle dočeka u srpskoj prestonici, na kojoj je bio i slavni teniser Novak Đoković.

Razočarala se i šokirala kad je shvatila da je Novak otišao pre nego što je počeo njen nastup.

- Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim - rekla je Edita Aradinović pred kamerama.

Edita razočarana što je Novak nije sačekao
Edita razočarana što je Novak nije sačekaofoto: Nemanja Nikolić

- Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga... Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: "Novače, volim te!". On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje - dodala je pevačica.

- Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, neverovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista - istakla je Edita.

Edita razočarana što je Novak nije sačekao
Edita razočarana što je Novak nije sačekaofoto: Francisco Macia / Photo Players Images / imago sportfotodienst / Profimedia

- Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomerim. On je moj idol, tako mi se to odražava - zaključila je pred kamerama.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track