OGLASIO SE FILIP CAR NAKON RASKIDA SA ALEKSANDROM! Otkrio ko je devojka sa kojom ga povezuju i priznao "Dva dana pre rođendana..."
Foto: Printscreen

istina o krahu ljubavi

OGLASIO SE FILIP CAR NAKON RASKIDA SA ALEKSANDROM! Otkrio ko je devojka sa kojom ga povezuju i priznao "Dva dana pre rođendana..."

Stars -

Filip Car i Aleksandra Nikolić stavili su tačku na svoju vezu, a šuška se da je glavni razlog raskida njegovo neverstvo.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

On je navodno svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić poslao ranije kući sa rođendanske žurke, a on je nastavio da se druži sa plavušom nepoznatoj javnosti. Nakon toga su na ovom Instagram profilu osvanule fotografije na kojima se nazire da se Filip Car navodno ljubi sa tom devojkom, a sve je isplivalo javno na društvenim mrežama.

Filip Car
foto: Printscreen YT, Printscreen

Nakon toga nagađanja, Car se oglasio za domaće medije i ispričao svoju stranu priče.

- Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muža i dete… - rekao je Car i dodao:

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Vidim naslove "Filip poslao Aleks kući da bi ju je varao". Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila. Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka - zaključio je.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track